VALTAKUNNALLISET MERIPELASTUSTAITOKILPAILUT HEINOLASSA 2.9.

Suomen Meripelastusseura ry ja Heinolan Järvipelastajat ry järjestävät 36. valtakunnalliset meripelastustaitokilpailut Heinolassa 2.9.2023. Kilpailuihin osallistuu joukkueita ympäri Suomea ja mahdollisesti myös naapurimaista. Kolmen hengen joukkueet kilpailevat kuudella rastilla ympäri Heinolan keskustan aluetta meripelastustaidoista. Kilpailukeskuksena toimii Hotelli Kumpeli.

Heinolan Järvipelastajat ovat lähes 50-vuotias yhdistys, joka vastaa vapaaehtoisvoimin Heinolan, Asikkalan, Iitin ja Kouvolan vesialueiden pelastuspalveluista yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa. Yhdistyksellä on kolme alusta; PV Kuusakoski, AV Fisu ja AV Kimola. Omien veneiden lisäksi kilpailuihin osallistuu myös lähialueen seurojen veneitä. Kilpailuja on mahdollistamassa myös useita yhteistyökumppaneita.

Yleisö pääsee seuraamaan kilpailurastien suoritusta useammissakin paikoissa, esimerkiksi Möljän puistossa, Kylpylän rannassa ja Siltasaaressa. Lisätietoja löytyy Facebookista tai Instagramista @mptk23 ja nettisivuilta www.meripelastustaitokilpailut.fi.